Partnermarkt

Mensen maken het verschil. Daarom draait het bij Telenet Business niet enkel om digitale oplossingen maar ook om de manier waarop u geholpen wordt. Onze collega’s staan voor u klaar om te zoeken naar datgene wat het beste werkt voor uw organisatie.

Samen bekijken we uw digitale uitdagingen en begeleidt Telenet Business uw onderneming van probleem tot oplossing. En laat dat net in deze uitzonderlijke tijden zo belangrijk zijn.


De Digitale Versnelling is een online platform waar ondernemers en digitale experts elkaar kunnen vinden om hun zaak digitaal vooruit te helpen.

Wil je graag een webshop beginnen, online adverteren of je sociale media uitbouwen? Samen zoeken we uit welke expert bij je past en hoe je de volgende digitale stappen kan zetten!


www.fluvius.be

+32 (0)78 35 35 34

partners@fluvius.bewww.bluefields.be

Thierry Forest
+32 (0) 491 95 19 11
Bluefields
@bluefieldnews

info@bluefields.be

PDF-software voor bedrijven met zin voor digitalisering.

Moet u regelmatig bouwplannen lezen, technische tekeningen delen en meetstaten opmaken?
Bluefields digitaliseert en optimaliseert voor KMO’s en grote bedrijven. Met Bluebeam PDF software ondersteunen wij hen uitvoerig in de digitalisering van hun papieren plannen, attesten en enquêtes. Bouwtechnische tekeningen zijn allesbehalve statisch, hoewel hun vorm - papier - dat in de meeste gevallen wel is. Bluebeam zet het klassieke bouwplan om in een pdf-document. Meetstaten opmaken, revisies bespreken tijdens een stafvergadering, calculaties maken op kantoor, ... Allemaal mogelijk, want de software Bluebeam is toegankelijk vanop uw tablet en laptop.

Bovendien kan u als meerdere partners (onderaannemers, klanten, teamleden, …) toegang verlenen tot uw selectie pdf-bestanden. Eenduidig om te bekijken, eenvoudig om te delen en overzichtelijk om te reviewen

Een hands-on tool voor tal van bouwprofessionals zoals bouwheren, studiebureaus of HVAC-techniekers.


www.bouwsoft.be

Stijn Vansteenhuyse
Molenweg 9
8377 Meetkerke
+32 (0)50 45 40 80

info@bouwsoft.be

Maak je nog steeds offertes en facturen in Excel en Word? Ruil bureauwerk in voor vakmanschap en maak kennis met de meest gebruikte administratiesoftware in België! Zo bespaar je heel wat tijd, werk en geld!

Bouwsoft werd specifiek voor de bouw- en installatiesector ontwikkeld en voldoet zo aan ALLE administratieve noden. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat je een gerichte voor- en nacalculatie kan uitvoeren om te zien hoe rendabel je projecten echt zijn. Dit kan door de registratie van de gebruikte machines, verbruikte materialen en gepresteerde uren in de mobiele Time App.

Bij Bouwsoft dien je gegevens slechts éénmaal in te voeren. Daarna keren deze automatisch terug in alle aspecten van het pakket. Alle gemaakte offertes, facturen, e-mails, foto’s,… worden automatisch gelinkt op klant- en projectniveau.

Onze lesgevers zorgen voor een begeleiding op maat, zodat Bouwsoft geen geheimen meer voor je kent. Daarnaast is onze helpdesk ook elke werkdag beschikbaar om jullie te ondersteunen.


Bouwen, da’s elke dag de uitdagingen aangaan. U wil dus vooral focussen op wat echt telt: uw bouwprojecten en onderneming. U rekent dan ook op een solide partner.

Federale Verzekering bouwt op meer dan 100 jaar ervaring en stelt deze meer dan ooit ten dienste van u en uw onderneming. Zo biedt u de dagelijkse uitdagingen en die van de toekomst het hoofd! Gebeurt er iets? Dan weet u zeker dat u goed verzekerd bent.

Bij Federale Verzekering krijgt u oplossingen op maat voor uw (tienjarige) aansprakelijkheid, personeel, werf, cyberveiligheid en IT-systemen, ...


www.geodynamics.be

Dumolinlaan 9
8500 Kortrijk
+32 (0)56 35 16 36

GeoDynamics is de specialist inzake mobiele tijd- en activiteitenregistratie. Dankzij onze tools hebben ruim 3.000 bouwbedrijven reeds hun papieren werkbonnen overboord kunnen gooien en besparen ze op de verwerking van complexe zaken zoals mobiliteitsvergoedingen, laden/lossen en werktijden.

Hoe dat gaat? Simpel, dankzij de installatie van een badgelezer in de voertuigen of met onze apps geven medewerkers hun werktijden digitaal door. De voordelen? Snel, accuraat en tot op de minuut juist.

Ook dankzij onze verregaande integraties met alle courante ERP-systemen helpen we o.a. de nacalculatie te optimaliseren. Zo geven medewerkers hun specifieke taken in en onze systemen zorgen dat deze informatie correct en bij het juiste project in je ERP-systeem staat.

Nog meer voordelen voor je bouwbedrijf? Vraag een demonstratie aan rond ons materiaalbeheer of toegangscontrole. Met een snelle ROI zorgen we daarenboven dat met ons in zee gaan een echte no-brainer is.


www.kubusinfo.be

KUBUS België
Kempische Steenweg 301/14
Corda Campus - Corda 5
3500 HASSELT
+32 (0)11 98 88 44

team-kubus@kubusinfo.be

KUBUS biedt openBIM voor Design en Build.

Bouwpartners van de juiste tools voorzien gaat verder dan waardevolle software. BIM is dé manier van werken en wij leveren de pakketten die dat mogelijk maken.

Daarnaast adviseren en ondersteunen we bedrijven bij de transitie naar BIM. Onze praktijkgerichte aanpak wordt ervaren als onderscheidend. Vanuit kantoren in Hasselt, Eindhoven, Amsterdam en Belgrado worden samen met diverse partners producten en diensten geleverd aan meer dan 15000 klanten in de bouwsector.

KUBUS bezit exclusieve verkooprechten van ARCHICAD en is Solibri Goldpartner in de Benelux. Daarnaast ontwikkelt KUBUS eigen BIM software zoals BIMcollab®, ’s werelds eerste oplossing voor cloud-based issue management, en KUBUS Spexx als meest gebruikte bestekverwerker.


www.robaws.be

Blokkestraat 41B
8550 Zwevegem
+32 (0)56 22 22 29

ROBAWS werd gecreëerd voor bouwprofessionals die niet veel tijd wensen te spenderen aan de opstart van nieuwe software. Een eenvoudige en intuÏtieve omgeving zorgt hiervoor. Volgens jouw bedrijfsbehoeften kies je zelf met welk pakket je aan de slag gaat: van basix tot pro!

Je kiest uit functionaliteiten zoals offerten, calculatie, facturen, planning en zoveel meer! Als resultaat ontstaat een omgeving die volledig is afgestemd op de bedrijfsbehoeften van elke bouwonderneming.

De professionalisering van je bedrijf is een grote troef. Het sturen van visueel aantrekkelijke offertes waarbij je zelf de opmaak beheert, door onder andere het toevoegen van foto’s en tussentitels, zijn daar een goed voorbeeld van.

Ook professionelere samenwerking onder collega’s wordt gestimuleerd. Communicatie wordt beter bijgehouden in klantenfiches, papieruitwisseling wordt vermeden door mobiele werkbons en bedrijfsleiders krijgen een beter inzicht op bedrijfsresultaten door overzichtelijke analysetools.

Robaws koppelt met Wappy, deze app maakt komaf met papieren werkbons door uren en materiaal digital te registreren op de werf. Geen gedoe met duizenden functionaliteiten en eindeloze opleidingen, Wappy is de meest gemakkelijke werkbon-app. Even eenvoudig zoals het gebruik van Whatsapp en het gaat sneller dan op een blaadje papier. Een perfecte fit voor elke onderneming die graag snel en efficiënt werkt.


Bij SBB Accountants & Adviseurs geloven we dat samenwerking de sleutel is tot succes. Daarom ondersteunen we ondernemers met slimme teams: een accountant die als een ondernemerscoach breed strategisch meedenkt, geflankeerd door vakspecialisten die in de diepte gaan. En we wapenen onze klanten met slimme digitale tools. Zo komt meer tijd vrij voor wat écht telt: advies om slimmer te ondernemen.

SBB heeft netwerk van 30 accountants- en advieskantoren. Adressen en contactgegevens vind je hier.


www.yoursmartyard.com

Laageind 91
2940 Stabroek

info@smartyard.be

Smartyard is hét grootste digitale platform voor de huur & verhuur van machines en werfinrichting. Ontstaan uit de buik van de Belgische bouwsector. Een oplossing vóór de bouw, dóór de bouw.

Met zo’n 130 betrouwbare verhuurpartijen, heeft Smartyard een aanbod van meer dan 150.000 kwalitatieve machines en stukken werfinrichting.
In minder dan 1 minuut doet u een aanvraag, om vervolgens na 30 minuten gemiddeld 4.3 offertes op een uniforme, overzichtelijke manier te vergelijken op basis van reviews, prijs of andere criteria.
U bepaalt met wie u een samenwerking aangaat.
Uw inhuurproces via Smartyard laten lopen zorgt doorgaans voor 75% tijdswinst en 55% minder fouten.

Het platform is bovendien enorm eenvoudig in gebruik.
Maar liefst 96% van de gebruikers vindt het platform zéér gebruiksvriendelijk en intuïtief.

Kortom: het digitale gebruiksgemak dat we kennen uit ons privéleven naar de werkvloer gebracht. Dát is de kracht van échte digitale transformatie.

Smartyard. Cleverly Connecting Construction.


Teamleader staat voor klantenbeheer, projectmanagement en facturatie in één handige tool. Perfect om je hele bedrijf te runnen. Teamleader maakt werk gemakkelijker voor 11.000 kmo's.